Suomi
Gamereactor
uutiset
Thief

Eidos vahvisti Thiefin resoluutiot - PS4 vie jälleen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Eidos on vahvistanut Eurogamerin haastattelussa, että Thief piirretään täydellä 1080p:n grafiikalla Playstation 4:llä ja vähän epätarkemmalla 900p:n grafiikalla Xbox Onella.

Ero ei onneksi ole niin räikeä kuin esimerkiksi Call of Duty: Ghostsissa ja Metal Gear Solid V: Ground Zeroesissa, joissa Xbox Onella jäädään vanhan perus-HD:n tasolle. Eidoksen mielestä 1080p:n ja 900p:n välinen ero on niin pieni, ettei sillä ole käytännön merkitystä.

"Täytyy olla todella tarkkasilmäinen, jos eron huomaa", pelin ohjaaja Nicolas Cantin sanoo. Hänen mielestään Xbox One -versio on pelinä yhtä hyvä kuin PS4-versio. Molempia ajetaan 30 kuvan ruudunpäivitysnopeudella.

Eidos lupaa, että uuden sukupolven versiot erottuvat vanhan polven vastineistaan paremmalla kuvanlaadulla. Parasta sulavuutta kaipaavien kannattaa kuitenkin ehkä harkita PC-versiota, jos rauta riittää.

Thief julkaistaan kymmenen päivän kuluttua, 28. helmikuuta.

Thief

Aiheeseen liittyviä tekstejä

ThiefScore

Thief

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Eidos Montreal käynnistää mestarivaras Garretin seikkailut alusta ja päästää pihistelijän rötöstelemään synkkääkin synkemmässä steampunk-kaupungissa.

3
Uusi Thief puoleen hintaan Steamistä

Uusi Thief puoleen hintaan Steamistä

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Klassikkohiippailu Thiefin paluu ei onnistunut helmikuussa niin juhlallisesti kuin odotettiin, mutta jos osto on yhä mielessä, nyt siihen on hyvä tilaisuus.Ladataan seuraavaa sisältöä