Suomi
Gamereactor
uutiset
Fallout Shelter

Falloutin ydinsuojissa vilistää nyt myös eläinystäviä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Oletko jo tutustunut Fallout Shelteriin? Voit ladata tämän strategiapelin ilmaiseksi Android- ja iOS-laitteellesi. Siinä pääset kokeilemaan taitojasi ydinsuojassa majailevan yhteisön pyörittämisessä. Peliin on nyt julkaistu tuore päivitys, jonka myötä suojan käytävillä kirmailee myös kissoja ja koiria.

Lehdistötiedotteen mukaan Vault-Tecin tutkimusosasto on tullut siihen tulokseen, että lemmikeillä on merkittävä vaikutus ihmisten hyvinvointiin. Lemmikit eivät ole ainoa uudistus, sillä mukana on myös uusia repliikkejä asukkaille, laiskottelijoille voi antaa kenkää ja esineiden käsittelyn pitäisi sujua näppärämmin. Näet englanninkielisen listauksen päivityksen sisällöstä kuvan alta.

Fallout Shelter

· Vault-Tec research has shown that 4-legged companions can have a profound impact on Vault happiness and productivity. Introducing Pets!
· Vault-Tec has received reports of some Dwellers not pulling their weight. Overseers are now authorized to permanently evict these lazy layabouts! Welcome to the Wasteland, slackers...
· Bored with the same pickup lines and conversations? Dwellers have finally learned some new ways to impress other dwellers and the opposite sex.
· Excessive tapping causing frustration when trying to clear out excess inventory? Overseers will love the new sell all options.
· Dweller management improvements and new objectives should help experienced Overseers keep things running smoothly.
· Even more Vault-Tec certified improvements and optimizations. Because you can never have enough improvements or optimizations.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Näin tehtiin Fallout Shelter

Näin tehtiin Fallout Shelter

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Bethesda on tehnyt lukuisia suuren luokan pelejä sarjoihinsa Fallout ja The Elder Scrolls. Pelatuin ja ladatuin on kuitenkin iOS- ja Android-laitteille julkaistu...

4
Fallout Shelter rientää Xbox Onelle

Fallout Shelter rientää Xbox Onelle

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Bethesdalla ja Microsoftilla on tunnetusti hyvät välit, ja tämä meno näyttää jatkuvan. Fallout Shelter tulee Xbox Onelle ja Windows 10: lle 7. helmikuuta eli jo huomenna...Ladataan seuraavaa sisältöä