Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Pro Evolution Soccer 2017

FIFA 17 ja PES 2017 unohtivat molemmat uusimman jalkapallosäännön

Tiedätkö sinä, mikä se on?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Harvat käyttävät päiviään jalkapallon säännöistä keskustelemiseen, mutta asiaan vihkiytyneet saattavat huomata jotain poikkeavaa tämän vuoden videopeliversiossa oikeaan maailmaan verrattuna. Aiemmin aloituspotkun sai aloittaa vain eteenpäin, mutta suurin osa joukkueista siirsi vain palloa viereiselle pelaajalle joka sitten potkaisi pallon taaksepäin.

Ei enää tänä vuonna.

Tästä eteenpäin pelaajat voivat syöttää aloituspotkun suoraan taaksepäin. Siksi monissa matseissa nähdään vain yksi pelaaja pallon lähellä. Sekä FIFA 17 että PES 2017 käyttävät kuitenkin edelleen vanhaa sääntöä. Tämä on toki varsin merkityksetön sääntö isossa mittakaavassa, mutta tosiasia on, että molemmat jalkapallosimulaattorimme pelaavat vanhoilla kujeilla.

Pro Evolution Soccer 2017

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Konami ja Maradona sopivat välinsä

Konami ja Maradona sopivat välinsä

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Viime aikoina on uutisoitu siitä, että legendaarisen jalkapalloilijan Diego Maradonan kasvoja olisi käytetty luvatta Pro Evolution Soccerissa, ja tästä olisi Maradona...Ladataan seuraavaa sisältöä