Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
FIFA 18

FIFA 18 ennusti jalkapallon MM-kisojen lopputuloksen

Aivan kaikki ei kuitenkaan mennyt nappiin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Toukokuun lopussa, kun FIFA 18 sai World Cup -lisäosansa, EA yritti simuloida pelin avulla turnauksen lopputulosta, kutsuen samalla pelaajia kokeilemaan omaa versiotaan digitaalisen turnauksen etenemisestä. Tuolloin (LINK) he ennustivat Ranskan voittavat turnauksen heinäkuun viidentenätoista, mikä myös siis lopulta tapahtui.

EA ennustus osui oikeaan myös siinä, että viimeiset kierrokset olivat hyvin Eurooppa-väritteisiä ja että Belgia tulisi olemaan vahva. Aivan napakymppiin ennustus ei kuitenkaan osunut, sillä Espanjan ja Saksan olisi sen mukaan pitänyt edetä pidemmälle. Espanjan maalivahti David de Gean olisi ennustuksen mukaan pitänyt olla turnauksen paras maalivahti ja Iscon paras maalintekijä. Myös finaalipari meni povauksessa poskelleen, sillä pelin mukaan Ranskan kaverina finaalissa olisi ollut Saksa. Turnauksen parhaaksi pelaajaksi peli ennusti Ranskan Antoine Griezmannin, kun todellisuudessa valinta osui Kroatian Luka Modríciin.

Niinpä EA:n "ennustajaa" ei voida pitää kovinkaan luotettavana lähteenä, vaikka voittaja oikeaan osuikin.

FIFA 18FIFA 18FIFA 18

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Msdossary voitti FIFA eWorld Cupin

Msdossary voitti FIFA eWorld Cupin

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

20 miljoonaa pelaajaa koetti onneaan, joista 32 sai kutsun Lontoon O2:hteen kisaamaan FIFA eWorld Cupin mestaruudesta. 32 karsiutui kahteen: Mosaad "Msdossary" Aldossary...Ladataan seuraavaa sisältöä