Suomi
Gamereactor
uutiset
Final Fantasy XIII-2

Final Fantasy aikamatkailee

XIII-2 sisältää portteja eri aikaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tammikuussa julkaistava Final Fantasy XIII-2 sisältää jonkinlaisen aikamatkailusysteemin, japanilainen Dengeki Playstation -lehti paljastaa. Aikaelementti liittyy oleellisesti pelin juoneen, sillä yksi päähahmoista, miekkasankari Noel, on viimeinen ihminen tulevaisuudesta.

Aikamatkailu on toteutettu eräänlaisten "Historiacross"-porttien muotoon. Keräämällä tarvittavat osat pelaaja voi aktivoida portin ja hypätä eri paikkaan tai aikaan. Tämä mahdollistaa lehden mukaan muun muassa samojen alueiden näkemisen paitsi kukoistavina, myös kuolleina.

Noel haluaa muuttaa tulevaisuutta ja ilmestyy toisen päähahmon Serahin luo. Serah on Final Fantasy XIII:n päähahmon Lightningin pikkusisko, joka puolestaan etsii kadonnutta siskoaan. Noel kertoo Serahille tavanneensa Lightiningin ja että tämä odottaa pikkusiskoaan.

Dengeki Playstationin mukaan Lightningista on tullut pelien välillä lähes jumalolentoon vertautuva, jumalatar Etron pyhättöä Valhallassa varjeleva ritari.

Aiheesta raportoi Andriasang.

Final Fantasy XIII-2
Final Fantasy XIII-2
Final Fantasy XIII-2
Final Fantasy XIII-2
Final Fantasy XIII-2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Final Fantasy XIII-2Score

Final Fantasy XIII-2

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Final Fantasy XIII:n tarinan toinen osa lupaa korjata edeltäjänsä kritisoiduimmat puutteet, mutta onko kaikki sisällöllisesti kohdallaan?Ladataan seuraavaa sisältöä