Suomi
Gamereactor
uutiset
Ghost Recon: Breakpoint

Ghost Recon: Breakpoint vahvistuu tekoälykavereilla keskiviikkona

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Silloin joskus kerrottiin, että Ghost Recon: Breakpoint vahvistuisi mahdollisuudella pelata tekoälykavereiden kanssa "pian julkaisun jälkeen". Nyt on selvinnyt, että "pian" tarkoitti yhdeksää kuukautta.

Ubisoft Montreal paljasti Ubisoft Forward -tilaisuudessa, että Ghost Recon: Breakpoint päivittyy 15. heinäkuuta eli keskiviikkona, ja mukana tulevat juurikin tekoälyn ohjastamat pelikaverit. Näitä apureita voi tuunailla mieleisekseen, ja heille käskyjä antaa. Toimintaa on niin ikään mahdollista tehdä koordinoidusti, eli enimmillään seitsemän pahista on mahdollista ottaa pois päiviltä samaan aikaan (jos käyttää dronea samaan aikaan). Tekoälykaverit voivat myös nostaa pelaajaa takaisin ylös osuman sattuessa.

Uusi tapahtuma Resistance on käynnissä 16.-29. heinäkuuta. Menosta saa esimakua katsomalla yllä olevan trailerin. Peli on ilmaiseksi kokeiltavissa koko viikonlopun alkaen 16. heinäkuuta.

Gamereactorin arvion Ghost Recon: Breakpointista pääsee puolestaan lukemaan täällä.

HQ
Ghost Recon: Breakpoint

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Ghost Recon: BreakpointScore

Ghost Recon: Breakpoint

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Jossain vaiheessa hyväkin kaava alkaa toistaa itseään ja timantista on hiottu viimeisetkin särmät pois. Breakpoint ei ole huono peli, mutta vuosien "Ubisoft-kaavan" toistaminen entistä suuremmalle yleisölle tarkoitetussa pelissä jättää sen sieluttomaksi.



Ladataan seuraavaa sisältöä