Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo: Combat Evolved Anniversary

Halo: Combat Evolved palaa!

Remasteroitu HD-versio Xbox 360:lle

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Microsoft juhlistaa Halo-sarjan 10-vuotista taivalta julkaisemalla Halo: Combat Evolvedin uudelleen modernisoituna HD-versiona. Marraskuun 15. päivä Xbox 360:lle ilmestyvä Halo: Combat Evolved Anniversary sisältää kaiken alkuperäisen pelin sisällön ja mahdollistaa vaihtelun vuoden 2001 grafiikan ja päivitetyn teräväpiirtografiikan välillä. Pelissä on myös 3D- ja Kinect-tuki. Liikeohjauksen on tarkoitus ehostaa peliä lisätoiminnoin korvaamatta kuitenkaan tavallista peliohjainta. Anniversary on täysin yhteensopiva Halo: Reachin moninpelin kanssa. Se sisältää seitsemän alkuperäistä, remasteroitua moninpelikenttää. Merkittävänä uudistuksena kehuttu yheistyömoninpeli toimii viimein Xbox Livessä.

Halo: Combat Evolved Anniversary
Halo: Combat Evolved AnniversaryHalo: Combat Evolved Anniversary

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Halo: Combat Evolved AnniversaryScore

Halo: Combat Evolved Anniversary

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Halo: Combat Evolved debytoi kymmenen vuotta sitten Xboxin julkaisupelinä. Nyt tämä merkkiteos on tuotu takaisin juhlapainoksena.

2
Frank O'Connor haastattelussa

Frank O'Connor haastattelussa

ARTIKKELI. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Gamereactor tavoitti 343 Industriesin Frank O'Connorin, joka vastasi kysymyksiin Halo-sarjan tähänastisesta menestyksestä ja tulevista käänteistä.Ladataan seuraavaa sisältöä