Suomi
Gamereactor
uutiset
Heavy Rain

Heavy Rain elokuvaksi

Koska peli ei ollut tarpeeksi elokuvallinen?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Warner Bros. on pistänyt vauhtia elokuva-adaptaatioon Heavy Rain -pelistä. Pelihän oli itsessään paras esimerkki interaktiivisesta elokuvasta, mutta ehkäpä jotkut haluavat katsoa sen ilman interaktiota.

Variety raportoi David Milchin hoitavan käsikirjoittajan hommat. Milch on aiemmin kirjoittanut muunmuassa NYPD Bluen ja Deadwoodin jaksoja. Pelin kässäri oli 2 000 sivua pitkä, joten ainakin hänellä on materiaalia mitä soveltaa. Elokuvan tuottaa Unique Features.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Heavy RainScore

Heavy Rain

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Miten paljon sitä olisi valmis uhraamaan rakkaan ihmisen eteen? Harva pelitalo rohkenee puuttua näin aikuiseen aiheeseen, mutta vielä harvempi tavoittaa aiheen vaatiman tunnelatauksen.

0
GR Livessä Heavy Rain

GR Livessä Heavy Rain

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Mesiä

Heavy Rain julkaistiin PlayStation 3:lle alkujaan jo vuonna 2010, minkä jälkeen teos on uusittu PlayStation 4:lle sekä PC:lle. Tänään vuorossa onkin PC-versio, jota...

Heavy Rain oli liian rankka Microsoftille

Heavy Rain oli liian rankka Microsoftille

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Quantic Dreamin perustaja David Cage on paljastanut Bafta-luennollaan Lontoossa, että Heavy Rain olisi saattanut olla Xbox-peli, ellei Microsoft olisi pelästynyt pelin sisältöä.Ladataan seuraavaa sisältöä