Suomi
Gamereactor
uutiset
Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit

Hell Yeah -kehittäjä Arkedo suljettiin

Ovet kiinni vielä hyvän sään aikana.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbitin kehittäjä Arkedo Studios on sulkenut ovensa, mutta toisin kuin monissa muissa tapauksissa, tehtiin päätös omaehtoisesti ja ilman konkurssia. Studio on siis edelleen olemassa, siellä ei vain työskentele tällä hetkellä ketään.

Aurelien Regard kertoi blogissaan, että koska studio ei onnistunut hankkimaan itselleen uutta peliprojektia, ei toimintaa voitu enää jatkaa nykyisellä miehityksellä. Siinä missä joku toinen olisi vaihtanut palkkatyöläiset harjoittelijoihin, päätti Arkedo sulkea ovensa vielä kun kaikille työntekijöille pystyttiin varmistamaan hyvät oltavat. Tämän ansiosta tiimi tuleekin vielä keskenään hyvin toimeen.

Sekä Regard että studion kanssaperustaja Camille Guermonprez lähtevät nyt työstämään omia projektejaan, mutta Arkedolta on silti vielä ilmestymässä kaksi peliä, jotka saatiin valmiiksi ennen kuin pillit päätettiin pistää pussiin.

Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit

Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit

ENNAKKO. Kirjoittaja Mike Holmes

Tarina kuulostaa typerältä ja naurettavalta, lähinnä siksi koska se on juuri sitä. Mutta tämän vuoksi Hell Yeah! on niin viehättävä.Ladataan seuraavaa sisältöä