Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset

Huhun mukaan Assassin's Creed Mirage palaa pelisarjan juurille

Se voisi olla hyvä peliliike.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Assassin's Creed Valhalla on ollut menestys, mutta osa pelaavasta kansasta on toivonut pelisarjan paluuta sellaiseen pelaamiseen, jolla aikoinaan aloitettiin. Näin saattaa olla tapahtumassa, jos siis uskotaan Bloombergin toimittaja Jason Schreieria ja ranskalaisia youtubettajia.

Nimenä tulee olemaan Assassin's Creed Mirage, ja huhujen mukaan paikkana on 800-luvun Bagdad. Bloombergin mukaan tulossa ei ole huimaavan isoa avointa maailmaa, vaan painopiste on enemmänkin hiiviskelyssä. Edelleen poissaolollaan loistaisivat roolipelimäiset dialogivaihtoehdot, hahmolle tehtävät päivitykset ja mahdollisuus valita pelihahmon sukupuoli. AC: Syndicaten niin sanottu Eagle Vision tekisi paluun. Lisäksi alkuperäisen Assassin's Creedin remake-versio olisi kehityksessä, ja se lainaisi paljonkin Miragelta tavalla ja toisella.

Huhujen mukaan lisää kuullaan Ubisoft Forward -tilaisuudessa 10. syyskuuta.

Huhun mukaan Assassin's Creed Mirage palaa pelisarjan juurille
HQ


Ladataan seuraavaa sisältöä