Suomi
Gamereactor
ennakot
Immortals of Aveum

Immortals of Aveumin ensivaikutelmat: Se on eräänlaista taikuutta

Pelasimme jälleen Ascendant Studiosin maagista FPS-peliä Summer Game Fest Play Days -tapahtumassa Los Angelesissa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Luettuani ensimmäisen ennakkokatsauksen Immortals of Aveumista pari kuukautta sitten, huomasin merkitseväni 20. heinäkuuta kalenteriini, koska näytti olevan melko selvää, että Electronic Artsin Ascendant Studios oli matkalla voittoon maagisella Call of Duty -tyyppisellä projektillaan. Päästyäni kokemaan käytännön tasolla Immortals of Aveumia, olen edelleen erittäin innoissani tästä lupaavasta, jännittävästä ja elokuvamaisesta ampumapelistä.

HQ

Koska aiheesta on puhuttu jo aiemmin, käsittelen vain lyhyesti tarinaa Immortals of Aveumin keskustassa. Pelaat kuolemattomana Jakina, jonka tehtävänä on auttaa tuhoamaan hyökkäävä voima, jota johtaa voimakas velho nimeltä Sandrakk. Gina Torresin kenraali Kirkanin johdolla lähdet maailmalle taistelemaan fantastisissa ympäristöissä, ja kohtaat valtavia, käveleviä ja maagisia mechejä. Ympäristönä toimivat tuhoutuneet rintamat ja vehreät viidakot, ja kaikkialla taistellaan lukuisia vihollisia vastaan, jolloin kohdataan tavallista taikuutta käyttäviä sotilaita tai jopa kuolettavia lohikäärmeitä.

Tämä on mainos:

Avainosa Immortals of Aveumin tarinassa ei välttämättä ole sen taustalla oleva konsepti, vaan tapa, jolla se kerrotaan. Call of Duty -kampanjan tapaan tarina on räikeä, suuribudjettinen, täynnä jännittäviä lavasteita ja hetkiä, mutta toisin kuin Call of Duty, Immortals näyttää lisäävän hieman aidon pelaaja-agentin tunnelmaa tarjoamalla sivutehtäviä, edistymisen tunnetta, ja kumma kyllä myös eräänlaisen porrastetun loottausjärjestelmän. Sen sanon, että en itse ole tämän viimeksi mainitun asian suuri fani, koska tuntuu siltä, ​​että se saattaisi tuoda tarpeetonta monimutkaisuutta peliin, joka loistaa pelin ydinelementeissään - tarinassaan ja taikajärjestelmissään.

Magia on suurimmaksi osaksi kolmiosainen järjestelmä, jossa pelaajat vaihtavat vihreän, punaisen ja sinisen taikajärjestelmän välillä. Punainen on lähitaikasi ja vastaa esimerkiksi haulikoita. Sininen on pitkän kantaman taikomista, joka on ihanteellinen kaukaisten uhkien poistamiseen. Vihreä on näiden välimaasto, ja sitä kuvataan parhaiten rynnäkkökiväärinä (tai Needlerinä Halo-faneille) yleisten ampumatermien tapaan. Näiden kesken on helppo vaihtaa parhaaksi katsomallasi tavalla, ja juuri näin sinun on toimittava voittaaksesi tietyllä tavalla suojatut viholliset ja ratkaistaksesi ympäristössä olevia pulmia. Kaikki tämä sisältää todella jännittäviä ja kiehtovia elementtejä, jota lisäävät entisestään lisäkyvyt ja liikkeet, jotka sallivat Jakin repiä uhat kappaleiksi ja murtaa kaikki vastustajat, jotka ovat hänen tiellään.

Immortals of AveumImmortals of Aveum
Immortals of Aveum
Tämä on mainos:

Sinun tarvitsee vain katsoa traileri saadaksesi käsityksen Immortals of Aveumin tarjoamasta tuotantoarvosta. Se tuntuu ensiluokkaiselta, ja siinä on Call of Duty -kampanjasta tuttua häikäisevää viimeistelyä, vaikka Immortals haluaakin päästä eroon Activisionin sarjaan liittyvästä tutusta leimaamisesta tuomalla sisään tonneittain pelaajakeskeisiä elementtejä. Edistymisen ja rakentamisen avulla voit suunnitella Jakista sellaisen, joka sopii pelitapaasi. Sivutehtävät ja muut lisätavoitteet viestivät, että tekemistä on enemmänkin kuin pelkkä pääjuoni, mutta pitkä päätarina kantaa yksinäänkin kauas, mikäli et etsi muuta.

Vaikka sain pelata vain katkelman laajemmasta Immortals of Aveumin kokemuksesta, näin osion, joka ei todellakaan antanut tarinan nousta keskipisteeseen jännittävistä hetkistä huolimatta, vaan pelattavuus ja presentaatio loistivat vaivattomasti. Taikajärjestelmät tuntuvat hyvin reagoivilta ja niitä on helppo ymmärtää, mutta niissä on myös syvyyttä, jonka avulla taitavat pelaajat voivat hallita magiaa mielenkiintoisilla tavoilla. Myös grafiikka ja suorituskyky vastaavat trailerien antamaa vaikutelmaa, vaikka törmäsinkin muutamaan vakavaan bugiin tässä varhaisessa versiossa, jotka epäilemättä korjataan julkaisuun mennessä.

HQ

Immortals of Aveumilla on täydellinen mahdollisuus hyödyntää tilaisuutensa ja murtautua pelimaailmaan. Jos et ole seurannut tätä maagista FPS:ää vielä, niin sinun pitäisi olla erittäin innoissasi tästä pelistä, sillä siinä on täydellinen yhdistelmä korkeaa tuotantoa, räikeää ja tiukkaa pelattavuutta sekä ainutlaatuinen lähtökohta, jonka ansiosta se toimii. Toivottavasti tämä olisi jopa aivan uuden franchising-sarjan lähtökohta. Vaikka tällä rintamalla ei ole vielä vahvistettu mitään, Ascendantin toimitusjohtaja ja Immortals of Aveumin pelinjohtaja Bret Robbins kertoivat meille, että "tässä maailmassa ja tarinassa on paljon muutakin kuin mitä olemme kertoneet tähän mennessä", joten ovi on virallisesti enemmän auki. Näiden sanojen myötä, vaikka Immortals of Aveum ei ole edes vielä käynnistynyt, saavat minut erittäin innostuneeksi.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä