Suomi
Gamereactor
lifestyle

Kian EV3 kulkee jopa 600 kilometriä yhdellä latauksella

Valikoima EV9:n premium-luokan varustelua mukana pienemmässä SUV-autossa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kia on jakanut joukon yksityiskohtia tulevasta sähköisestä maastoautostaan. EV3 sopii kompaktiin katumaasturitilaan, ja se tuo tähän edullisempaan malliin useita premium-elementtejä ja ominaisuuksia, jotka muodostavat kalliimman EV9:n.

Meille kerrotaan lehdistötiedotteessa, että EV3: ssa on 58.3 kWh: n akku, joka voi tuottaa 0-100 km/h 7.5 sekunnin kiihtyvyyden, 600 km: n toimintamatkan yhdellä latauksella ja pikalatauksen 10-80%: sta vain 31 minuutissa. Se tarjoaa myös lähes 30 tuuman näyttöpaneelin, joka sisältää pienempiä näyttöjä, jotka on tehty erityisesti tietyille auton elementeille, kuten ilmastoinnille. Lisäksi Kia vahvistaa autoa AI Assistant -mallillaan parantaakseen ajokokemusta entisestään.

Kia huomauttaa, että EV3: sta tulee yhdeksän värivaihtoehtoa ja siinä on jopa Long Range -vaihtoehto, joka käyttää 81.4 kWh: n akkua pidentääkseen maksimitoimintasädettä entisestään. On jopa viitattu Ev3: n GT-versioon, joka tarjoaa karumman ja seikkailullisemman ulkonäön.

EV3 debytoi ensimmäisen kerran Koreassa heinäkuussa ja saa sitten Euroopan lanseerauksen joskus vuoden 2024 toisella puoliskolla.

Tämä on mainos:
Kian EV3 kulkee jopa 600 kilometriä yhdellä latauksella
Kia


Ladataan seuraavaa sisältöä