Suomi
Gamereactor
uutiset
The Beatles: Rock Band

Kuvaspesiaali: Beatles-soittimet

Beatles: Rock Bandin replikat lähikuvissa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tulevan The Beatles: Rock Band soittinet ovat virallisesti tyylikkäintä, mitä minkään musiikkipelin kanssa on paketoitu. Gamereactorin itsejulistautunut Beatles-friikki Jonas "Blue Meanie" Elfving purki paketista Ludwig-rummut, Gretch-kitaran ja Höfner-basson ja esittelee replikoiden mittakaavaa ja yksityiskohtia - itsekin Beatles-teeman mukaisesti tälläytyneenä, totta kai.

The Beatles: Rock Band
The Beatles: Rock Bandin soittimet ovat teknisesti samat kuin aikaisempien osien: ero on esteettinen. Limited Edition -paketti sisältää pelin, Höfner-basson, rummut, och sekä mikrofonin telineineen. Gretch Duo Jet ja Rickenbacker 325 kitaraohjaimet (jälkimmäinen ei kuvassa) on määrä myydä erikseen.
The Beatles: Rock Band
Beatles välineet ovat tietenkin langaton, joten kesäbileissä pelin vie helposti pihallekin. Olettaen siis, että olohuonerokkarin TV on myös roudattavissa sinne.
The Beatles: Rock Band
Ludwig-rummuissa on myös bändin klassinen logo, joka tässä muodostuu ohuesta kankaasta (tässä tapauksessa valitettavasti vähän ryppyisestä sellaisesta), joka on kiinnitetty rumpujen jalustaan. Siistiä.
The Beatles: Rock Band
Rumpujen kalvot ovat valkoisia ja mustalla tähtäyspisteellä varustettuja, mutta paneelien reunat on värikoodattu tuttuun tapaan. Rumpujen reunojen helmiäisväri on herkullinen yksityiskohta. Näppäimiet löytyvät paneelien alta ja lautas-osat voi tarvittaessa kiinnittää erikseen.
The Beatles: Rock Band
Bassopoljin on kestävästi metallivahvistettu ja Beatles -logo näyttää siistiltä, vaikka valtaosan ajasta jääkin rumpalin jalan alle.
The Beatles: Rock Band
Höfner-basso ja Gretsch Duo Jet -kitara, Paul McCartneyn ja George Harrisonin soitinvalinnat. Vähän reilumman kokoisia kuin aikaisemmat kitaraohjaimet, ja Gretchin vipu on myös reilun kokoinen.
The Beatles: Rock Band
Kitaran ja basson viritystapeissa on metallipinta ja otelaudan pinta jäljittelee puuta. Näppäinten värikoodit löytyvät hillitysti otelaudan sivusta.
The Beatles: Rock Band
McCartneyn suosima viulu-muotoinen Höfner-basso on hyvin uskollinen mallin muotoilulle ja yksityiskohdille. Kuten muitakin kitaraohjaimia, Höfneria voi pelissä soittaa sekä kitarana että bassona.
The Beatles: Rock Band
Mikrofoni ei ole muuttunut, mutta Limited Editionissa sen mukana tulee myös jalusta. Täydellinen jokaiselle, joka haluaa laulaa ja soittaa samanaikaisesti. Pelin kolmistemmaisten lauluosuuksien testaamiseen tarvitaan kutienkin useampi mikrofoni.
The Beatles: Rock Band
Se on siinä! The Beatles: Rock Band julkaistaan 9. syyskuuta.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

The Beatles: Rock BandScore

The Beatles: Rock Band

ARVIO. Kirjoittaja Jukka Moilanen

Mikäli hauskanpito ja hyvä musiikki eivät mielestäsi sulje toisiaan pois, The Beatles: Rock Band on kuin mannaa taivaasta.

The Beatles jättää Rock Bandin taakseen

The Beatles jättää Rock Bandin taakseen

UUTINEN. Kirjoittaja Leevi Rantala

Harmonixin lisenssi The Beatlesien musiikkeihin Rock Band -pelissä päättyy, eivätkä he aio uusia sopimustaan. Asiasta kerrotaan yhtiön kotisivulla. Biisit poistuvat 5....

Kuvaspesiaali: Beatles-soittimet

Kuvaspesiaali: Beatles-soittimet

UUTINEN. Kirjoittaja Susi Vaasjoki

The Beatles: Rock Bandin soittimien on luvattu jäljittelevän bändin käytössä ollutta kalustoa niin aidosti kuin mahdollista. GR tutki väitteet ja kuvasi soittimet myös lukijoiden arvioitavaksi.Ladataan seuraavaa sisältöä