Suomi
Gamereactor
lifestyle

Lafitte Automobilin sähköiset hyperautot vaihtelevat katumaasturista roadsteriin

Autoja on hyvin rajoitetusti ja ne toimitetaan talvella 2024.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Lafitte Automobili lupasi julkistaa sähköisten hyperautojen mallistonsa äskettäisessä Miamin Grand Prix -tapahtumassa, ja juuri niin autonvalmistaja teki. Kuten lehdistötiedotteessa kerrottiin, kolme autoa, joita Lafitte aikoo kehittää ja valmistaa, on kuvattu yksityiskohtaisesti, ja ne ovat melko monipuolinen joukko.

Koska nämä ovat hyperautoja, kaksi sopii tyypilliseen laskuun tästä, ja LM1 on auto, joka aikoo nousta 0-62 mph 1.9 sekunnissa, samalla kun se tarjoaa 255 mailin kantaman ja jossa on melanvaihto ja äänijärjestelmä, joka saa auton kuulostamaan klassiselta kilpa-autolta.

Tämän jälkeen on Barchetta, jossa on katoton muotoilu ja halopalkit, jotka suojaavat matkustajia ja kuljettajaa, jos auto rullaa. Tämä on hieman vähemmän tehokas auto, koska se tekee 0-62 mph 3.5 sekunnissa ja sen kantama on 242 mailia. Meille kerrotaan, että myös tämän auton coupe-versio tarjotaan.

Lopuksi meillä on joukon poikkeus, Atrax, joka on maastoauton ja hyperauton yhdistelmä. Tämä auto, jossa on off-road-elementtejä ja avoin yläosa, lupaa tuottaa 1,151 hv ja 1,844 lb-ft vääntömomenttia, mikä antaa 4,850 kilon ajoneuvolle mahdollisuuden siirtyä 0-62 mph rakkulassa 3.8 sekunnissa. Atraxin huippunopeus on myös 149 mph, ja sen kantama on 273 mailia, minkä lisäksi se tarjoaa 350 kW: n DC-pikalatauksen, joka lisää akkua 10%: sta 80%: iin vain 22 minuutissa.

Tämä on mainos:

Lafitte on myös sanonut, että se valmistaa vain 24-26 kutakin automallia, mikä tarkoittaa, että ne ovat melko harvinaisia ajoneuvoja, kun niiden toimitukset alkavat talvella 2024. Autoyhtiö huomauttaa myös, että Atrax tulee todennäköisesti 1.6 miljoonan dollarin vähittäismyyntihintaan, mutta ei maininnut mitään Barchettasta tai LM1: stä.

Lafitte Automobilin sähköiset hyperautot vaihtelevat katumaasturista roadsteriin
Lafitte Automobili


Ladataan seuraavaa sisältöä