Suomi
Gamereactor
lifestyle

Lamborghini Revuelto on loppuunmyyty seuraavaksi kahdeksi vuodeksi

Superautolla on ollut hieno lanseeraus.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Näyttää siltä, että autofanaatikot ympäri maailmaa ovat kaikki langenneet päähän Lamborghinin uusimmasta superautosta, Revueltosta, koska italialainen autotitaani on nyt ilmoittanut, että auto on loppuunmyyty seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Revueltoa pidetään ensimmäisenä suorituskykyisenä V12-plug-in-hybridinä, ja sen lanseeraus on ollut erittäin onnistunut. Puhuessaan suuresta kysynnästä Lamborghinin tuotantojohtaja Ranieri Niccoli totesi:

"Revuelton valmistamiseksi ymmärsimme, että meidän oli mentävä pidemmälle. Se on erittäin muokattavissa oleva hybridiauto, mutta se on rakennettu perinteisillä käsityötaidoilla. Nostimme rimaa sen tuottamiseksi luomalla sen, mitä kutsumme nimellä Manifattura Lamborghini Next Level: tuotantojärjestelmä, jonka ytimessä ovat aina ihmiset, mutta jota mukautimme toimittamaan paljon monimutkaisemman tuotteen ja integroimaan prosesseja, joita emme ole aiemmin käyttäneet."

Revuelto on jopa löytänyt paikkansa pelimaailmassa, sillä autoa on hyödynnetty Ubisoftin tulevan The Crew Motorfest:n pääsuoja-autona.

Tämä on mainos:
Lamborghini Revuelto on loppuunmyyty seuraavaksi kahdeksi vuodeksi


Ladataan seuraavaa sisältöä