Suomi
Gamereactor
uutiset
Samurai Shodown

Legendaarinen Samurai Shodown tekee paluun 2017?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Taistelupelien fanit huomio! Jos Hadoken.net-verkkosivuston lähteet pitävät paikkansa, niin kulttimainetta etenkin 1990-luvun lopulla niittänyt Samurai Shodown -sarja oltaisiin herättämässä henkiin. Sivuston mukaan se on saanut vahvistuksen kahdesta riippumattomalta taholta, että SNK Playmore on tällä hetkellä työstämässä jatko-osaa taistelupelisarjalle.

Uuden pelin pitäisi olla paluu sarjan 2D-juurille samaan tapaan kuin tänä vuonna tulossa oleva The King Of Fighters XIV. Uuden Samurai Shodownin julkaisu olisi määrä tapahtua joskus 2017 aikana.

Edellinen sarjan peli eli Samurai Shodown: Sen (tai Samurai Shodown: Edge of Destiny) julkaistiin 2008 kolikkopelihalleihin ja Xbox 360:lle, mutta peli floppasi pahasti sekä myynneissä että arvioissa.

Samurai Shodown

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
GR Livessä tänään Samurai Shodown

GR Livessä tänään Samurai Shodown

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Tänään GR Livessä pelataan kahden tunnin ajan juhannuksen tienoilla julkaistua Samurai Shodownia. Liity mukaan katsomaan ja kommentoimaan klo 17:00 täällä. Voit seurata...

0
Samurai Shodown konsoleille 25. kesäkuuta

Samurai Shodown konsoleille 25. kesäkuuta

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

SNK julkaisee Samurai Shodownin PS4:lle ja Xbox Onelle 25. kesäkuuta. Tämän ilmoituksen kylkeen saatiin uutta traileriakin. Pelinsä ennakkoon digitaalisena tai fyysisenä...Ladataan seuraavaa sisältöä