Suomi
Gamereactor
uutiset
Thor: God of Thunder

Marvelin Thor sovitetaan peliksi

Sega puikoissa, julkaisu ensi vuonna

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Sega on ilmoittanut sovittavansa Marvel-sarjakuva Thorin "eeppiseksi kolmannen persoonan seikkailuksi". Thor: The Videogame on määrä julkaista viidelle tärkeimmälle konsolille ensi vuonna.

Thor perustuu skandinaaviseen mytologiaan, jossa hahmo esiintyy ukkosen jumalana. Siitä ei ole aiemmin tehty soolopeliä.

Segan markkinointijohtaja Gary Knight kommentoi: "Thor: The Videogame tuo viimein ikonisen sankarin huikeat voimat suurimmille faneille ja esittelee ukkosen jumalan aivan uudelle yleisölle todellisena Marvelin supersankarina."

Pelissä Thor taistelee tiensä läpi usean skandinaavisen mytologian maailman, jotka ulottuvat yksinkertaisista jää- ja tulimaailmoista erikoisille planeetoille. Pelaajan perimmäisenä tarkoituksena on pelastaa Asgard, jumalten pääkaupunki.

Käyttöönsä Thor saa legendaarisen Mjölnir-nuijan ja elementaalisia voimia. Vihollisia kukistamalla pelaaja ansaitsee kokemuspisteitä, joilla päivittää Thorin kykyjä ja aseita.

Pelin kehitys ei sinällään ole yllättävää, sillä Thorista on valmistumassa myös uusi elokuva ensi kevääksi. Pelin julkaisu ajoittuneekin samoihin aikoihin elokuvan kanssa.

Peli ei silti noudattele elokuvan juonta, vaan uniikin tarinan muotoilussa on avustanut sarjakuvan käsikirjoittaja Matt Fraction.

Tehokonsoleilla peli tukee "elokuvamaista" grafiikkaa, kun taas Wiillä panostetaan liikeohjaukseen. Käsikonsoliversiot poikkevat muista myös tapahtumiltaan - esimerkiksi DS:llä peli on kokonaan sivusta kuvattu 2D-seikkailu.

Thor: God of Thunder

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
Thor: God of ThunderScore

Thor: God of Thunder

ARVIO. Kirjoittaja Bengt Lemne

Thor: God of Thunder ei jää täysin vaille meriittejä, mutta pelissä ei myöskään ole mitään, minkä vuoksi sitä kannattaisi pelata.Ladataan seuraavaa sisältöä