Suomi
Gamereactor
uutiset
Mass Effect 2

Mass Effect -demo vanhaa koodia

Lopullinen PS3-versio parempi?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Mass Effect 2:n tulo PlayStation 3:lle on jälleen käynnistänyt vertailut Xbox 360:n ja Sonyn konsolin välillä. Bioware on luvannut PS3-version olevan visuaalisesti kehittyneempi, koska se hyödyntää Mass Effect 3:n moottoria, mutta demosta saadut testitulokset eivät ole olleet aivan niin yksiselitteisiä.

Peliteknologiaan perehtynyt Digital Foundry havaitsi, että vaikka PS3-version grafiikka on joillain osa-alueilla parantunut, on se myös ottanut joillain osa-alueilla takapakkia. Lopputuloksena sivusto päättelikin, että PS3-versio ei ole niinkään parempi, vaan hieman erilainen kuin vuoden vanhempi Xbox 360 -painos.

Bioware on nyt puolustautunut sanomalla, etteivät demosta saadut vertailutulokset päde lopulliseen peliin. Studion mukaan demo on kaksi kuukautta vanhempaa koodia kuin lopullinen PS3-peli, joka ilmestyy torstaina. Bioware lupaa kokoversion olevan huomattavasti demoa parempi.

Miten hyvin scifiroolipelin PlayStation 3 -debyytti on lopulta onnistunut, se selviää jo tänään illalla, kun pelin arvio julkaistaan Gamereactorissa.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
Mass Effect 2: ArrivalScore

Mass Effect 2: Arrival

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Mass Effect 2:n lisäosien sarja tulee päätökseensä pahaenteisesti nimetyssä osassa Arrival.

6
Mass Effect 2Score

Mass Effect 2

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Komentaja Shepard on viimein seikkaillut sekalaisen miehistönsä kera myös PS3:n valikoimaan. Onko kyseessä scifiroolipelin paras versio?

0
Mass Effectin Garrus muuntuu tyynyksi

Mass Effectin Garrus muuntuu tyynyksi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Biowaren kolmessa ensimmäisessä Mass Effect -pelissä yksi suosituimmista hahmoista on galaktinen entinen poliisi Garrus Vakarian. Nyt on käynyt ilmi Twitterissä, että...Ladataan seuraavaa sisältöä