Suomi
Gamereactor
lifestyle

Mitsubishi esittelee konseptin EV, jonka on tarkoitus "inspiroida seikkailun tunnetta"

D:X Concept on erittäin ainutlaatuisen näköinen ajoneuvo, jossa on paljon futuristisia ominaisuuksia.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Mitsubishi on esiintynyt Japan Mobility Show julkistamalla uuden konseptisähköauton, jonka oletetaan olevan tarkoitettu "inspiroimaan seikkailun tunnetta". Mitsubishi D:X Concept -nimellä tunnetussa autossa sanotaan olevan maastoauton tilava matkustamotila, samalla kun se tarjoaa maastoauton tien käsittelyn ja sillä on PHEV: n suorituskyky ja teho.

Autossa sanotaan olevan uuden sukupolven äänijärjestelmä, joka voi tuottaa 3D-ääntä niskatukiin sijoitettujen kaiuttimien ansiosta, sekä ääni-interaktiivinen AI-concierge, joka voi tarjota päivityksiä reiteistä ja sääolosuhteista, nähdä konepellin läpi, joka näyttää myös tietoja tienpinnasta, panoraamaistuimet, nelipyöräinen sähköinen voimansiirto, ja projisointilaservalojärjestelmä, jonka tarkoituksena on valaista enemmän tietä.

D:X Concept:lla ei ole vielä julkaisupäivää tai hintaa, ja sen erittäin luovan ja epätavallisen muotoilun perusteella emme todennäköisesti näe tätäkään lähiaikoina. Mutta siitä huolimatta, ajaisitko Mitsubishi D:X Concept?

Mitsubishi esittelee konseptin EV, jonka on tarkoitus "inspiroida seikkailun tunnetta"
Mitsubishi
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä