Suomi
Gamereactor
uutiset
Luigi's Mansion 3

Modern Warfare ei säikähtänyt Luigi's Mansion 3:a myyntilistalla

"Hopea ei ole häpeä", tuumasi Luigi noustessaan Switchin vuoden parhaiten myydyksi Switch-julkaisuksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Iso-Britannian myyntilistan ykkönen jatkaa porhaltamistaan, vaikka takana kummitellaankin. Kakkossijalle nousi nimittäin Switchin Luigi's Mansion 3.

Paalupaikalle noussut Call of Duty: Modern Warfare säilytti paikkansa, vaikka myyntilukemat pienenivät puolella avausviikosta.

Luigin paluu kauhukartanoon ei kakkossijastaan huolimatta ole huono suoritus. Pelin avausmyynnit päihittivät The Legend of Zelda: Link's Awakeningin ja Super Mario Maker 2:n jalkoihinsa, minkä lisäksi vuonna 2013 ilmestyneen edellisosan myynteihin tuli 140 prosentin parannus. On myös syytä huomata, että lukemassa ei ole digitaalisia ostoksia, joiden määrä kasvaa vuodesta toiseen.

Muista teoksista nostettakoon sijalle 12. yltänyt Aladdin ja Lion King -klassikkopaketti. Teos kävi parhaiten kaupaksi Switchillä, joka haali ostoksista 48 prosenttia.

Viikon suurin pudottaja on WWE 2K20, jonka myynnit jäivät viidesosaan edellisestä viikosta. Vastaavasti Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville kävi kolmosviikollaan paremmin kaupaksi kuin julkaisussaan.

1. Call of Duty: Modern Warfare / Activision
2. Luigi's Mansion 3 / Nintendo
3. FIFA 20 / EA Sports
4. Mario Kart 8 Deluxe / Nintendo
5. The Outer Worlds / Private Division
6. Ghost Recon: Breakpoint / Ubisoft
7. Ring Fit Adventure / Nintendo
8. Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville / EA
9. Grand Theft Auto V / Rockstar
10. MediEvil / Sony

HQ
HQ
Luigi's Mansion 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Arviossa Luigi's Mansion 3

Arviossa Luigi's Mansion 3

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Gamereactorin avustaja Joel Huttunen katsastaa nyt lähestyvän Halloweenin kunniaksi Nintendo Switchin Luigi's Mansion 3:n. Lue arvio täältä.Ladataan seuraavaa sisältöä