Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Näin pääset ajan tasalle Destiny 2: Beyond Lightista

Destiny 2:n kolmas vuosi on alkamassa. Gamereactor kokoaa videosarjaan kaiken tarpeellisen ennen Beyond Lightia.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
Destiny 2: Beyond Light

Destiny 2: Beyond Light julkaistaan näillä näppylöillä, ja Destinyn uusi aika alkaa. Mukana on ennennäkemätön uusi alue, uusia kykyjä ja erikoinen uusi Raid-tehtävä. Beyond Lightissa on siis paljon sellaista, josta kannattaa olla innoissaan. Gamereactor on tehnyt sarjan videoita varmistaakseen, että kaikkien Guardian on valmis matkalle Europaan.

Aluksi otetaan katsaus Stasikseen, ja miten se vaikuttaa jokaiseen Guardian-luokkaan. Aina Shadebinder Warlockeista Behemoth Titaneihin ja Kama Bladea heiluttaviin Revenant Huntereihin Stasis on tummesävyisempi voima, joka vaikuttaa Europan jäiseen maailmaan.

HQ

Uudesta Europa-planeetasta puheenollen, Gamereactor on tehnyt myös videon siitä, mitä jään päällä ja alla onkaan. Aiheena on Beyond Lightin uusi tarina, jossa ovat mukana Eramis, Kell of Darkness, The Drifter, Eris Morn ja The Exo Stranger.

HQ

Viimeiseksi aiheena ovat uudet ase-, haarniska- ja Exotic-tyypit, joita löytää Beyond Lightista. Joukossa ovat muun muassa No Time To Explain Pulse Rifle ja Warlockin Dawn Chorus -kypärä, jonka avulla Daybreakin käyttäjät tekevät enemmän tulivahinkoa. Videolla katsastetaan ne tärkeimmät osa-alueet, joita Guardian tarvitsee edessä olevalla matkalla.

HQ

Muista katsoa kaikki videot, ja pidä silmällä tulevaa neljättä videota, jonka aiheena on tuleva Deep Stone Crypt Raid.

Liity mukaan katsomaan ja kommentoimaan klo 17:00 täällä. Voit seurata lähetystä myös Gamereactorin Twitch-kanavalla.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä