Suomi
Gamereactor
uutiset
Need for Speed: Rivals

Need for Speed siirtyi EA Sportsin lipun alle

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

EA-pomo Patrick Söderlund on paljastanut haastattelussa, että Need for Speed -sarja on siirtynyt osaksi EA Sportsin valikoimaa.

Söderlundin mukaan oli aika tarkastella 20-vuotiasta Need for Speed -sarjaa uusin silmin ja tuoda siihen uutta fiilistä sekä viedä sitä uuteen suuntaan. Hän uskoo, että he voivat oppia paljon urheilupeleistä ja niiden painotuksesta kontrolleihin. Söderlundin mukaan urheilupeleissä hyvyyden mittatikkuna on se, miltä ohjaus tuntuu pelaajan käsissä. Tämä painotus voi Söderlundin mielestä hyödyttää myös Need for Speediä.

Nähtäväksi jää millaiselta EA Sportsin Need for Speedit tulevat näyttämään verrattuna näiden EA Games -edeltäjiin. Sarjan seuraava osa, Need for Speed: Rivals ilmestyy marraskuun 22. päivä.

PÄIVITYS: EA on ottanut yhteyttä asian tiimoilta, ja todennut, että kyseessä oli väärinkäsitys. Need for Speed ei siis ole tulevaisuudessakaan EA Sports -peli.

Need for Speed: Rivals

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Need for Speed: RivalsScore

Need for Speed: Rivals

ARVIO. Kirjoittaja Arttu Rajala

EA:n ajopelisarja karauttaa uuden tulokkaan baanalle vain vuoden tauon jälkeen. Onnistuuko uhkapeli vai ajaako Need for Speed: Rivals suoraan suohon?Ladataan seuraavaa sisältöä