Suomi
Gamereactor
uutiset
Need for Speed: The Run

Need for Speed: The Run julki

Katso traileri kaahailusta halki Yhdysvaltojen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

EA on julkistanut seuraavan lisäyksen pitkäikäiseen Need for Speed -kaahailusarjaansa. Teaser-luontoisella Youtube-videolla julkistettu Need for Speed: The Run vie pelaajat halki Yhdysvaltojen kilpailussa, jossa panoksena on koko elämä. Peli ilmestyy 18. marraskuuta.

"Ainoa keino saada elämä takaisin on olla nopein San Franciscosta New Yorkiin", EA kuvailee. "Ei nopeusrajoituksia, ei sääntöjä, ei ystäviä. Pelaajan on luotettava vain omiin ajotaitoihinsa ja puhtaaseen päättäväisyyteen taistellessaan satoja maailman pahamaineisimpia kuljettajia vastaan maan vaarallisimmilla teillä."

Teaser-videolla vilahtaa muun muassa poliiseja ja hieman Split/Secondia muistuttavia ympäristöefektejä. Peliin näyttäisi tulevan sekä kaupunki- että luonnonmaisemia eri vuorokaudenaikoina, eri sääolosuhteissa.

Toistaiseksi ei ole varmaa tietoa siitä, kehittääkö peliä Need for Speed: Hot Pursuitista tuttu ja paremmin Burnout-kehittäjänä tunnettu Criterion.

EA on luvannut kertoa pelistä lisää perjantain kuluessa.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Need for Speed: The RunScore

Need for Speed: The Run

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

EA tarjoilee täksikin jouluksi kovaäänistä kolikkopelikaahailua, jossa tällä kertaa porhalletaan halki Yhdysvaltojen.

Need for Speed: The Run

Need for Speed: The Run

ENNAKKO. Kirjoittaja Jonas Elfving

EA Black Box yrittää kääntää Need for Speediä uuteen juonellisempaan suuntaan. Otimme ennakkosilmäyksen tulevaan vauhdin huumaan.Ladataan seuraavaa sisältöä