Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset

Netflix aloittaa salasanan jakamisen kitkemisen maaliskuussa

Loppuu se hulttiomainen touhu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Netflix ilmoitti viime vuoden lopulla ryhtyvänsä kitkemään sitä hulttiomaista käytöstä, jonka oman Netflix-tilauksen salasanan kaverille jakaminen aiheuttaa. Moisen seurauksena kun liian moni voi katsella Netflixiä maksamatta siitä itse olkoonkin, että se tapahtuu maksajan suostumuksella.

Testejä pahuuden kitkemiseksi on tehty Latinalaisessa Amerikassa, ja keinot ulotetaan myös muualle maailmaan maaliskuusta alkaen. Tarkempaa tietoa toimintatavoista ei ole, mutta oletettavasti lisää on varauduttava maksamaan.

"There will be some cancel reaction in each market, which will impact near-term member growth. But as borrower households begin to activate their own standalone accounts and extra member accounts are added, we expect to see improved overall revenue, which is our goal with all plan and pricing changes"

Netflix aloittaa salasanan jakamisen kitkemisen maaliskuussa

Kiitokset, ForbesLadataan seuraavaa sisältöä