Suomi
Gamereactor
uutiset
Driver: San Francisco

Nettipassi myös Ubisoftin peleihin

Driver: San Francisco ensimmäisenä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ubisoft on ottamassa käyttöön EA:n Online Pass -systeemiä vastaavan Uplay Passportin tänä syksynä. Ensimmäinen nettipassin sisältävä peli on Driver: San Francisco, Gamerzines-verkkolehti tietää kertoa.

Ubisoftin sanotaan suunnittelevan systeemin käyttöä myös esimerkiksi Ghost Recon: Future Soldierissa ja Assassin's Creed: Revelationsissa. Revelationsin suunnittelija Alexandre Breault tosin oli vielä tietämätön hankkeesta.

Nettipassi on viime aikoina yleistynyt nopeasti. EA:n lisäksi vastaavaa systeemiä käyttävät ainakin Codemasters (Dirt 3), THQ (Homefront) ja Warner Bros (F.E.A.R. 3). Sony aikoo ottaa passin käyttöön Resistance 3:ssa.

Passin tarkoituksena on tuoda tuloja pelitaloille tuottamattomasta käytettyjen pelien kaupasta. Systeemi ei vaikuta uuden pelin ostajiin, mutta käytetyn pelin ostajat joutuvat maksamaan tietyn summan - esimerkiksi 10 euroa - voidakseen osallistua nettipeliin.

Gamerzines ei saanut tietoja siitä, miten paljon Ubisoft aikoo veloittaa nettipassin ostosta käytettyyn peliin.

Driver: San Francisco

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Driver: San FranciscoScore

Driver: San Francisco

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Visiitti "Friscon" kaduille pelastaa Driver-sarjan hallitsemattomasta vesiliirrosta takaisin omalle kaistalleen.Ladataan seuraavaa sisältöä