Suomi
Gamereactor
uutiset
Mario Kart 7

Nintendo 3DS saa kansiot

Tiedossa myös ladattavia pelipäivityksiä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nintendo 3DS:lle julkaistaan keskiviikkona ohjelmistopäivitys, joka mahdollistaa sisällön ryhmittelyn kansioihin. Yhteen kansioon voi sijoittaa kaikkiaan 60 peliä tai sovellusta, ja kansiot voi myös nimetä.

Toinen osa uudistusta on uusi päivityssysteemi. Konsoli osaa jatkossa ilmoittaa, jos peleille tai sovelluksille on saatavilla eShopista ladattavia päivityksiä.

Nintendo itse aikoo käyttää päivityssysteemiä Mario Kart 7:n korjaamiseen. Pelissä on julkaisusta asti ollut bugi, joka on mahdollistanut oikomisen tietyllä radalla. Päivitys julkaistaan toukokuun puolivälissä.

Aiemmin Nintendo epäili, ettei se aio korjata bugia, koska se asettaisi pelaajat eriarvoiseen asemaan. Tätä ongelmaa ei kuitenkaan enää ole tiedossa, koska ladattava päivitys on pakollinen verkkopeliin mieliville.

Mario Kart 7
Kansiot siistivät kotinäyttöä; esimerkiksi vähemmän pelatut latauspelit voi sijoittaa omaan kansioonsa.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Mario Kart 7Score

Mario Kart 7

ARVIO. Kirjoittaja Arttu Rajala

Mario Kart on täällä taas ja tällä kertaa Nintendo 3DS:llä. Järjestysnumeroissa ollaan päästy jo peräti seitsemänteen osaan, eikä onnenluku petä. Uuden Mario Kartin omistajan on helppo hymyillä.

1
Mario Kart 7

Mario Kart 7

ENNAKKO. Kirjoittaja Gillen McAllister

Pääsimme huristelemaan 3DS:n Mario Kart 7:n parissa ennakkoon. Kokemus vaihteli korkealla liitelystä pohjasukelluksiin.Ladataan seuraavaa sisältöä