Suomi
Gamereactor
uutiset

Nintendo myy nyt kahta tyylikästä solmiota

Asiassa on vain pieni hankaluus...

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Monet meistä nauttivat peliaiheisten vaatteiden käyttämisestä, mutta valitettavasti vaihtoehdot rajataan usein tavallisiin mustiin t-paitoihin, joissa on valtava painatus. Onneksi on poikkeuksia, joiden avulla voit mennä hieman hienovaraisemmin jopa fiineimpiin tapahtumiin pukeutuneena johonkin peliin liittyvään asuun - ja nyt Nintendo tarjoaa tällaisen mahdollisuuden.

Siliconera huomauttaa, että Nintendo on kehittänyt yhdessä solmiovalmistaja Nekadon kanssa kokoelman kahdesta solmiosta (punainen, jossa on suosittujen hahmojen siluetit, ja sininen, jossa on klassiset Nintendo-logot), jotka saavat monet kurkottamaan koti lompakkoa. Ongelma on kuitenkin siinä, että niitä näyttää olevan vain Nintendon Kioto-myymälässä, joten ne on ostettava paikan päältä.

Jos kuljet Kioton läpi tänä kesänä, muista käydä heidän Nintendo-kaupassaan ja ostaa solmiot (joka maksaa sinulle todennäköisesti pitkän pennin, koska se on premium-brändi ja Nintendo yleensä veloittaa reippaasti), mutta sen myötä saat nautintoa saadessasi pukeutua nörtiksi häihin, liiketapaamisiin ja hienoihin ravintoloihin.

Nintendo myy nyt kahta tyylikästä solmiota


Ladataan seuraavaa sisältöä