Suomi
Gamereactor
uutiset
Deadpool

Nolan North haluaa Marvelilta uuden Deadpool-pelin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Se edellinen Deadpool-peli julkaistiin vuonna 2013, ja vuonna 2017 Activision menetti oikeutensa Marvel-peleihin. Näin Deadpoolin peli poistui saatavilta niin fyysisenä kuin digitaalisenakin.

Muun muassa Unchartedin Nathan Draken äänenä muistettava Nolan North on paljastanut Comic Book Movielle olevansa valmis uuteen Deadpool-peliin. North olisi jopa ollut puheissa Marvelin kanssa asiasta. Kontakti tarttui mukaan Marvel's Avengers -pelin yhteydessä, jossa Nolan Northia kuullaan Tony Starkin äänenä.

Deadpool

Aiheeseen liittyviä tekstejä

DeadpoolScore

Deadpool

ARVIO. Kirjoittaja Jonas Elfving

High Moonin uutukaisessa kohtaavat härskit vitsit, ylivilkas sankari ja puolivillainen pelattavuus. Peli hauskuuttaa hetken, mutta voisi olla parempikin.

2
Activision poistaa 14 peliä PS Storesta

Activision poistaa 14 peliä PS Storesta

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Joitakin pelejä tehtäessä julkaisijalla on oltava oikeuksien haltijan lisenssi moiseen puuhaan, ja Kun lisenssi vanhenee, käy köpelösti. PlayStation LifeStylen mukaan...

1
Deadpool sai uusia vetimiä

Deadpool sai uusia vetimiä

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Deadpool on käynyt entistäkin riittoisammaksi, sillä hölpöttävän palkkasoturin ensimmäiseen peliin on julkaistu hieman lisäsisältöä kaikille alustoille paitsi Wii U:lle.Ladataan seuraavaa sisältöä