Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo Infinite

Phil Spencerin mukaan Xboxin konsolilla pelaavia on enemmän kuin koskaan aikaisemmin

Yllättävä lausunto.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pelaavalla kansalla on kestänyt poikkeuksellisen kauan päivittää vanhentunut konsolirautansa nykypolven laitteisiin. Hiljan ilmeni, että peräti puolet Playstationilla pelaavista käyttää edelleen väistynyttä PS4-rautaa. Kaiken logiikan mukaan sama olisi tilanne myös Microsoftilla Xboxinsa kanssa.

Näin ollen väistyneelle polvelle julkaistaan edelleen uusia pelejä. Toisekseen Xbox Game Pass palveluna johtaa siihen, ettei menestystä enää voi mitata helposti myytyjen konsolien lukumäärällä.

IGN:n haastattelussa Microsoft Gamingin iso pomo Phil Spencer ilmoitti, että Xboxilla pelaavien lukumäärä on suurempi kuin koskaan aikaisemmin. Asiasta raportoi Windows Central.

Microsoft on jo aiemmin kertonut, että se seuraavan sukupolven Xbox on tulossa, ja huhujen mukaan myös käteen mahtuva kannettava Xbox olisi tulossa.

"Right now, we have more Xbox console users than we've ever had in the history of Xbox. The impact of Game Pass because I watch that, and I love Game Pass. But we also want people to be able to buy games. So I will go back and look. What has happened with our third-party game sales? We're up double digits every year over the last five years on Xbox consoles."

Halo Infinite

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä