Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | Hello Neighbor 2
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset

   Playstation 5 muuttuu paremmaksi tulevana kesänä

   Tietojen mukaan levytilaa pääsee vihdoin laajentamaan ulkoisella SSD:llä

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Suurin valituksen aihe koskien Playstation 5 -konsolia on se, että sitä on hyvin hankala saada mistään. Toinen aihe on ollut, että kaikkiaan käytössä olevaa levytilaa on sisäisellä SSD-levyllä ainoastaan 667,2 gigaa. Jotkut pelit ovat kooltaan yli 100 gigaa, joten levytila muuttuu ongelmaksi osalla pelaajista lähitulevaisuudessa.

   Konsolissa on mahdollisuus lisätilalle M.2 SSD -paikan muodossa. Se vain ei tällä hetkellä ole käytössä, ja Sony kertoi tästä konsolin julkaisun yhteydessä. Nyt sitten Bloombergin huhuilija Takashi Mochizuki tietää kertoa, että tulevana kesänä saadaan linjoille ohjelmistopäivitys, joka mahdollistaa lisä-SSD-paikan käyttöönoton.

   Lisäksi tulossa oleva päivitys tekee Playstation 5:n tuulettimesta aiempaa tehokkaamman, minkä pitäisi estää ylikuumeneminen ulkoista SSD:tä käytettäessä.

   Nyt pitäisi vielä tietää, mitä "kesä" ajankohtana tässä yhteydessä tarkoittaa. Ja toivottavasti tällä hetkellä hyvinkin hiljainen Playstation 5 ei muutu äänekkääksi päivityksen jälkeen. Niin ja kuinka paljon ne PS5:lle sopivat ulkoiset SSD-levyt sitten maksavat?

   Playstation 5 muuttuu paremmaksi tulevana kesänä


   Ladataan seuraavaa sisältöä