Suomi
Gamereactor
uutiset
Marvel's Spider-Man 2

Playstation 5 on se Sonyn eniten voittoa tuottanut konsolisukupolvi

Marvel's Spider-Man 2 on myynyt 11 miljoonaa kappaletta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Sony ei saanut myydyksi niin paljon Playstation 5 -konsoleita kuin olisi halunnut myydä edellisen talousvuoden aikana. Kauhean kauaksi tavoitteesta ei silti jääty, ja yhtiöllä tuntuu muutenkin sujuvan oikein mukavasti.

Uusimman talouskatsauksen mukaan Playstation 5 on se Sonylle eniten voittoa tuottanut konsolisukupolvi. Kysymys ei ole siitä, että aktiivisia käyttäjiä olisi enemmän. Kyse on siitä, että PS5-pelaajat käyttävät aiempaa enemmän rahaa ladattavaan lisätavaraan, laajennuksiin ja erilaisiin palveluihin. Lisäksi PS5-pelaajat käyttävät muutenkin enemmän tunteja pelaamiseen kuin PS4-pelaajat. Live service ja free-to-play-pelaaminen siis ovat taloudellisesti oikein mahtavia juttuja.

Kuitenkin Naughty Dog, Santa Monica Studios, Insomniac Games, Sucker Punch Studios ja Asobi jatkavat tarinavetoisten yksinpelien kehittämisen parissa. Sen sijaan Bungie, Firewalk, Haven ja sen sellaiset ovat live service -pelien kimpussa.

Niin ja sekin selvisi, että Marvel's Spider-Man 2 on myynyt yli 11 miljoonaa kappaletta, ja kyseessähän on Playstation 5 -yksinoikeus. Spider-Man saa jatkossakin ison panostuksen siinä missä God of War, The Last of Us, Horizon, Ghost of Tsushima, Gran Turismo ja Destiny.

Marvel's Spider-Man 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä