Suomi
Gamereactor
uutiset
Helldivers II

Playstation helpottaa kavereiden kutsumista peliin

Hieno juttu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Xboxilla kavereiden kutsuminen mukaan peliin on varsin saumatonta, mutta jostain syystä Playstationilla ei niinkään. Tähän on kuitenkin tulossa muutos. Playstation Blogin mukaan uusi kavereiden mukaan kutsumisen järjestelmä on tulossa linjoille lähikuukausina.

Uusi järjestelmä mahdollistaa jaettavan linkin tai QR-koodin luomisen, jonka voi sitten lähettää mukaan halajaville kavereille. Linkki toimii joko PS5-konsolissa tai PS Appissa, ja koodin voi lähettää myös sosiaalisessa mediassa kavereille, jos vain kavereilla on oma PSN-tili.

Tämä uusi järjestelmä tulee käyttöön jo käytössä olevien keinojen rinnalle. Sony muistuttaa, että monet pelit tarvitsevat päivityksen ominaisuuden hyödyntämiseksi. Niin ja oman PSN-tilinsä voi jatkossa jakaa muille tiedoksi sosiaalisessa mediassa. Tämä tietysti helpottaa kavereiden lisäämistä omalle tilille.

Tarkkaa lanseerauspäivää ei vielä kerrottu.

Helldivers II

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Helldivers II paukkuu mahtavastiScore

Helldivers II paukkuu mahtavasti

ARVIO. Kirjoittaja Toni Turunen

Helldivers II:n tyyppiselle toimintapelille on ollut valtavasti tilausta, mikäli julkaisua katsotaan linjoille rientäneiden pelaajamäärien osalta. Arrowhead Game Studios iski kultasuoneen tuoreella julkaisullaan, mutta se toi mukanaan myös ongelmia.Ladataan seuraavaa sisältöä