Suomi
Gamereactor
uutiset
SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake

Playstation Plus tarjoilee kesäkuussa Dredgea ja Street of Ragea

Sony juhlii tämän vuoden Days of Play -tempaustaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Sony on julkistanut, mitä kaikkea kivaa on luvassa kesäkuussa Playstation Plus Essentialin tilaajille. Tämän vuoden Days of Play -juhlinta käynnistyy samalla sekin tänään, joten mahtavaa on kaikilla. Mutta siis ne uudet PS Plussan ilmaispelit ovat seuraavat, ja tulevat saataville marsalkka Mannerheimin syntymäpäivänä 4. kesäkuuta.

Playstation Plus Extran ja Premiumin tilaajille on lisäksi luvassa PS4- ja PS5-pelit Dredge, Grand Theft Auto: San Andreas - The Definitive Edition, Lego Marvel Super Heroes 2 ja Cricket 24. PSVR 2 -tarjonnasta vastaavat Before Your Eyes, Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord, Synth Riders, The Walking Dead: Saints & Sinners, The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution ja Walkabout Mini Golf.

Klassikoiden kattauksesta taas huolehtivat Sly Raccoon, Star Wars: The Clone Wars ja Tomb Raider Legend alkaen 11. kesäkuuta.

Days of Play tarkoittaa myös pelien myyntiä niin fyysisenä kuin digitaalisena puhumattakaan turnauksista ja sen sellaisista. Suuntaa siis Playstation Blogiin katsomaan.

SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä