Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
arviot
Rimelands: Hammer of Thor

Rimelands: The Hammer of Thor

Kotimainen Rimelands: The Hammer of Thor on iPhone-pelien eliittiä pikkurahalla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Rimelands on Gameactorin viime kuussa haastatellun Dicework Gamesin toinen tuotos iPhonelle. Pelissä sankarineitonen selvittää alkuperäänsä sodan tiimellyksessä fantasiamaailmoihin sopivasti taialla ja teräksellä. Pätevä juoni kuljettaa pelaajaa tässä sarjan ensimmäisessä osassa läpi lumisten maisemien ja luolastojen vastustajia nujertaen.

HQ

Kolme hahmoluokkaa kykypuineen tarjoavat varsin erilaisia lähestymistapoja pelin uniikkiin taistelumekaniikkaan. Barbaari viihtyy parhaiten lähitaistelussa ja salamurhaaja turvallisen hajuraon päässä vastustajistaan. Shamaanin monipuolisesta taikarepertuaarista paukutellaan tilanteeseen sopivaa loitsua. Rimelandsin omaperäisin ja paras idea on vuoropohjaisuuden ja noppien heittelyn yhdistelmä. Taistelussa noppien heitto määrää hyökkääjänä erikoiskyvyn käyttöä, ja sekä osumista että vahingon määrää. Mikäli luvut eivät miellytä, "manapisteellä" voi huonot nopat heittää uudelleen. Mana palautuu taisteluiden välillä. Sen taktinen käyttö on olennainen osa koko taistelumekaniikkaa.

Audiovisuaalinen puoli on etenkin kahden hengen tiimin tuotokseksi hieno. Karujen luolastojen vastapainoksi pelistä löytyy myös näyttäviä alueita. Toisistaan poikkeavat hahmoluokat ja osin satunnaisgeneroidut luolastot tarjoavat riittävän syyn pelata Rimelands useammin kuin kerran läpi. Ehdotonta iPhonen roolipelitarjonnan A-ryhmää.

Rimelands: Hammer of Thor
Rimelands: Hammer of Thor
Tämä on mainos:
Rimelands: Hammer of Thor
09 Gamereactor Suomi
9 / 10
+
Hieno taistelumekaniikka Sopii hyvin iPhonelle
-
Ulkoasu ajoittain karu
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Pelialalla Suomessa: Dicework Games

Pelialalla Suomessa: Dicework Games

ARTIKKELI. Kirjoittaja Matti Isotalo

Pienenä pelintekijänä Suomessa ei aina ole helppoa. Ladatauspalvelut ja mobiilialustat kuten iPhone ovat kuitenkin avanneet ovea uusille tulokkaille.Ladataan seuraavaa sisältöä