Suomi
Gamereactor
uutiset
Rogue Company

Rogue Company vetää pois Dr. Disrespectin sisältöä

Parjatun striimaajan yhteistyökumppani on poistanut tämän sisältöä pelistä, jota ei ole päivitetty vuoteen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Guy "Dr. Disrespect" Beahm on ollut viime aikoina otsikoissa väitetystä seksuaalisesta väärinkäytöksestä alaikäisen kanssa. Tapaus on johtanut siihen, että monet brändit ja yritykset ovat etääntyneet striimaajasta, mukaan lukien Turtle Beach ja San Francisco 49ers. Sittemmin myös Dr. Disrespectin pelinkehittäjä Midnight Society on myös poistanut sisällöntuottajan listoiltaan, ja Hi-Rez Studios on päättänyt vetää striimaajan kanssa tehdyn yhteistyön tulokset pois pelistään.

"Hei Rogue Company, olemme poistaneet käytöstä Dr. Disrespect -sisällön, joka oli aiemmin saatavilla pelissä. Annamme tällä viikolla täyden Rogue Buck -hyvityksen kaikille, joita asia koskee."

Mielenkiintoista tässä valinnassa onkin, että Rogue Company ei ole päivittänyt sisältöään noin vuoteen. Tämä on johtanut vastareaktioon yhteisön taholta, koska monet odottavat hyvityksiä rahana, eivätkä Rogue Bucks -valuuttana, joka on nykyään käytännössä hyödytöntä.

Rogue Company

Aiheeseen liittyviä tekstejä

GR Livessä tänään Rogue Company

GR Livessä tänään Rogue Company

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

On perjantai, ja sehän meinaa GR Liven parituntista suoratoistolähetystä. Nyt on vuorossa Rogue Company. Liity mukaan katsomaan ja kommentoimaan klo 17:00 täällä. Voit...Ladataan seuraavaa sisältöä