Suomi
Gamereactor
uutiset
Scratch: The Ultimate DJ

Scratchille jälleen erävoitto

DJ-pelitaistelu jatkuu rajuna

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

DJ-peli Scratch: The Ultimate DJ:n tekijäryhmä sai jälleen ison voiton oikeussalissa, kun Los Angelesin korkeampi oikeus päätti, että kehittäjä 7 Studiosin tulee luovuttaa pelin koodi julkaisija Geniusille. Pelin kehitys on ollut jäissä siitä lähtien, kun Activision osti 7 Studiosin ilmeisesti viivyttääkseen Scratch: The Ultimate DJ:n julkaisua oman DJ Hero -pelinsä aseman helpottamiseksi.

Activisionin huolen ymmärtää, kun katsoo Scratch: The Ultimate DJ -pelin ohjainta, jonka kuva putkahti ilmoille viikonlopun aikana. Ohjain näyttää huomattavasti monipuolisemmalta kuin viime viikolla julkistettu DJ Hero -ohjain. Numarkin kehittämä Scratch-ohjain sisältää viisi nappia, pyörivän ja kosketusherkän levylautasen sekä toimivan crossfaderin. Ohjaimen huhutaan toimivan myös mp3-soittimena.

Numarkin toimitusjohtaja Jack O'Donnell kertoi pelin kehityksen jatkuvan heti, kun 7 Studios luopuu koodistaan. Tarkkaa julkaisupäivää ei ole tiedossa, mutta oletettavasti peli ei saavu kauppoihin vielä kesällä, kuten aiemmin oli uumoiltu.

Scratch: The Ultimate DJ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä