Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Shattered Horizon

Shattered Horizon saa uusia aseita

Vanhan rynkyn kaveriksi muitakin tussareita

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Futuremark on julkistanut Shattered Horizonin seuraavan lisäosan. Toukokuun 5. päivä julkaistava Firepower-paketti tuo suomalaispeliin ensimmäistä kertaa uusia aseita, joilla täydennetään nykyisin vain rynnäkkökivääristä koostuvaa asevalikoimaa.

Paketti lisää uusia mutkia tiettävästi sekä lähitaisteluun että pitkille etäisyyksille. Mukana on myös uusia kranaatteja. Seuraavan viikon aikana Futuremark lupaa paljastaa päivittäin yhden uuden aseen pelin kotisivuilla.

"Firepower-asepaketin julkaisu 5. toukokuuta merkkaa Shattered Horizonin puolivuotispäivää ja toista kertaa, kun lisäämme jotain merkittävää peliin", tuottaja Jaakko Haapasalo totesi.

"Aseiden lisääminen on ollut peliyhteisön suosikkitoiveita, ja olemme innoissamme tarjotessamme pelaajille uusia tapoja nauttia Shattered Horizonin nollapainovoimassa käytävistä taisteluista."

Helmikuussa julkaistun Moonrise-kenttäpaketin tavoin Firepower-lisäosa on kaikille pelaajille maksuton.

Shattered Horizon
Shattered Horizon
Shattered Horizon
Shattered Horizon
Shattered Horizon

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Shattered Horizon - MoonriseScore

Shattered Horizon - Moonrise

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Ilmaisen Moonrise-laajennuksen myötä Shattered Horizonin kenttävalikoimasta löytyy viimein riittävästi vaihtelua.

1
Shattered HorizonScore

Shattered Horizon

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Poikkeuksellinen tapahtumaympäristö tarjoaa paljon uusia haasteita, jotka tekevät pelistä varteenotettavan vaihtoehdon loputtomiin jatko-osiin kypsyneille räiskintäveteraaneille.Ladataan seuraavaa sisältöä