Suomi
Gamereactor
uutiset
Shattered Horizon

Shattered Horizon sai uusia aseita

Steamin viikkotarjous kannustaa ostoksille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Suomalainen Shattered Horizon sai eilen illalla uuden Firepower-lisäosan, kuten jo aiemmin luvattiin. Maksuton lisäosa tuo avaruusräiskintään ensimmäistä kertaa uusia aseita, joihin lukeutuvat muun muassa haulikko, konepistooli ja kaivoshakku.

Pelin toisen lisäosan kunniaksi Futuremark Games Studio on nyt käynnistänyt alennusmyynnin. Toukokuun 12. päivään asti Shattered Horizonin voi ladata Steam-palvelusta alle 15 eurolla. Säästöä normaalihintaan kertyy 25 prosenttia.

Shattered Horizon on 3DMark-ohjelmistaan tunnetun Futuremarkin ensimmäinen kaupallinen peli. Se julkaistiin joulukuussa. Pelin eräs keskeinen ominaisuus on sen painoton avaruusympäristö, joka antaa pelaajien liidellä vapaasti mihin tahansa ilmansuuntaan.

Pelin edellinen lisäosa Moonrise julkaistiin pari kuukautta sitten. Lisäosa tuplasi pelin kenttävalikoiman kahdeksaan. Firepowerin tavoin myös se oli ilmainen.

Shattered HorizonShattered Horizon
Pistooli ja uusi rynnäkkökivääri kuuluvat Firepower-lisäosan tarjontaan. Pistooli on aina varalta mukana, mutta muuten aseet voi valita itse jokaisen uudelleensyntymän yhteydessä.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Shattered Horizon - MoonriseScore

Shattered Horizon - Moonrise

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Ilmaisen Moonrise-laajennuksen myötä Shattered Horizonin kenttävalikoimasta löytyy viimein riittävästi vaihtelua.

1
Shattered HorizonScore

Shattered Horizon

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Poikkeuksellinen tapahtumaympäristö tarjoaa paljon uusia haasteita, jotka tekevät pelistä varteenotettavan vaihtoehdon loputtomiin jatko-osiin kypsyneille räiskintäveteraaneille.Ladataan seuraavaa sisältöä