Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Shattered Horizon

Shattered Horizon tarjouksessa

Kokeile ilmaiseksi, osta puoleen hintaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Futuremark järjestää Shattered Horizonin ensimmäisen lisäosan kunniaksi tarjouskampanjan Steam-palvelussa. Viikonlopun kestävän kampanjan aikana peliä voi kokeilla ilmaiseksi ja sen voi myös ostaa omaksi puoleen hintaan, alle 10 eurolla. Perjantaina kannattaa siis pistää höyrykone puksuttamaan, jos vauhdikas nettiräiskintä avaruuden painottomuudessa kiinnostaa.

Kotimaista työtä oleva Shattered Horizon tuplasi eilen sisältönsä neljä tuoretta kenttää tarjoavalla Moonrise-lisäosallaan. Lisäosa on kaikille maksuton.

Shattered Horizon
Shattered Horizon
Shattered Horizon
Shattered Horizon

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Shattered Horizon - MoonriseScore

Shattered Horizon - Moonrise

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Ilmaisen Moonrise-laajennuksen myötä Shattered Horizonin kenttävalikoimasta löytyy viimein riittävästi vaihtelua.

1
Shattered HorizonScore

Shattered Horizon

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Poikkeuksellinen tapahtumaympäristö tarjoaa paljon uusia haasteita, jotka tekevät pelistä varteenotettavan vaihtoehdon loputtomiin jatko-osiin kypsyneille räiskintäveteraaneille.Ladataan seuraavaa sisältöä