Suomi
Gamereactor
uutiset
Total War: Warhammer

Silmäyksessä Total War: Warhammerin uusi The King and the Warlord -lisuri

Reaaliaikanaksua ja strategiaa fantasiaympäristössä yhdistelevä Total War: Warhammer saa uuden sisältöpäivityksen, joka sisältää yhden örkkien odotetuimmista yksiköistä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Voisi kuvitella, että jompikumpi kahdesta legendaarisesta komentajasta olisi tämänkertaisen päivityksen suurin juttu. Noin 7,5€ hintainen paketista löytyy kääpiöiden Angrund-klaanin Belegar Ironhammer sekä Crooked Moon Triben goblinien Skarsnik. Molemmilla on omat päivityksensä, ratsunsa sekä pääkampanjaan sijoittuva erityistehtävänsä Eight Peaksiin liittyen. Aloituspaikaltaan kumpaisenkin päätavoitteena on kartan itäosissa siintävä vuoristo ja Eight Peaksin linnoituksen valtaaminen.

Lordien lisäksi mukana ovat nyt Runelord- ja Night Goblin Warboss-pikkupomot. Ensimmäinen tuo kääpiöiden riveihin paljon kaivattua taikuutta ja jälkimmäinen toimii hieman paradoksaalisesti goblineiden etulinjan mättäjänä. Mukana on myös tukku erityisen vahvoja versioita normaalijoukoista, jotka saavat lisäksi erikoisominaisuuksia kuten Da Rusty Arrerz Night Goblineiden myrkkyterät tai Skyhammer-gyrokopterin rypälepommit.

Uusia yksiköitä ovat kääpiöiden puolella rangerit, jotka erikoistuvat erilaisiin lujaa iskeviin väijytyksiin vihollislinjojen puolella. Bolt Thrower taas hylkää uudemman kanuunateknologian ja turvaa massiivisiin haarniskan puhkoviin vasamiinsa. Goblinien Nasty Skulkerit ovat nimensä mukaisia yllätyshyökkääjiä, mutta viherhipiäisten kaksi muuta uutta yksikköä vievät tämänkertaisen päivityskakun ja syövät sen.

Pallon muotoiset kahdella tynkäjalalla ravaavat pinkit squiggit tuovat peliin sen kaipaamaan pientä kepeyttä, jota Warhammer Fantasy Battlesta kyllä löytyy etenkin goblinien puolelta. Ne ovat käytännössä pelkkää ammottavaa kitaa ja näyttävät samalla sekä kammottavilta että söpöiltä. Aivan kaikkein halvimmasta päästä squiggit tai niillä ratsastava goblin-variantti ei ole, mutta panostuksesta vastineeksi saa joukolla nopeasti pomppivan iskuryhmän herttaisen kammottavia pallopäitä.

HQ
Total War: WarhammerTotal War: Warhammer

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä