Suomi
Gamereactor
uutiset
Smite

Smite saa ensi viikolla Nickelodeon-crossoverin

Danny Phantom, Invader Zim, Rocko ja muut ovat tulossa MOBA:lle.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Smitestä on tullut melko yleinen paikka löytää outoja ja upeita crossovereita, sillä vuosien varrella Transformers, Teenage Mutant Ninja Turtles, Stranger Things ja monet muut ovat saapuneet peliin osana omistettuja tapahtumia ja vuodenaikoja. Tämä ei ole muuttumassa lähiaikoina, sillä juuri paljastettiin, että kolmannen persoonan MOBA saa seuraavaksi Nickelodeon-teemaisen crossoverin.

Teeman on määrä saapua peliin ensi viikolla, tarkalleen heinäkuun 12. päivästä lähtien. Crossoverissa nähdään Danny Phantom, Rocko, Invader Zim, Powdered Toast (Ren and Stimpyltä) ja XJ9 (My Life as a Teenage Robot). Kaikki nämä skinit ovat saatavilla jumalille Janus, Freya, Cupid, Gilgamesh ja Danzaburou.

Voit ansaita skinit osana tapahtumia, joissa voit ostaa jokaisen skinin suoraan. Danny Phantom avautuu, kun olet ostanut neljä muuta kosmeettista asiaa. Tapahtumaan liittyy myös kattaus muuta teemakosmetiikkaa, mukaan lukien Announcer Packs, Avatars, Global Emotes, Jump Stamps ja Loading Screens. Nämä kaikki voidaan hankkia suorittamalla Nickelodeon Cosmetic Grid -haaste pelin sisällä.

HQ
Smite

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä