Suomi
Gamereactor
uutiset
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Stalkerin luonut pelistudio perustettiin uudelleen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vuonna 2011 GSC Gameworld pisti lapun luukulle, mikä oli ikävä tapaus. Yhtiö kun oli julkaissut mielenkiintoisia räiskintää ja roolipelejä yhdistäviä S.T.A.L.K.E.R. -pelejä. Mutta nyt yritys nousi jälleen jaloilleen, ja heillä on työn alla täysin uusi peliprojekti. Asia tuli ilmi Gamesindustry.biz -sivuston haastattelussa, jossa alkuperäisessä yrityksessä työskennellyt Valentine Yeltyshev kertoi studion hajoamisesta sekä nykytilanteesta. Samalla hän antoi myös pienen vihjeen studion seuraavasta pelistä:

"Olemme aika varmoja faniemme [odotuksista]. Tähtäämämme markkina-alue on aika vanhanaikainen, sillä 16-vuotiaiden sijaan he ovat 25-40 -vuotiaita. -- Joten olemme tekemässä vanhanaikaista, täysihintaista peliä, joka on varmasti yleisömme mieleen. Odotamme paljon vanhalta kohdeyleisöltämme!"

Eihän lauseeseen hirvittävästi infoa sisälly, mutta todennäköisesti tulossa on siis aikaisempien pelien kaltainen nimeke. Mutta minkälainen se varsinaisesti on, sitä emme vielä tiedä. Ehkä kuulemme jotain uutta jo ensi vuoden aikana.

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä