Suomi
Gamereactor
uutiset
Star Trek Online

Star Trek Onlinen PvP uusiksi

Tämänhetkinen tilanne = FAIL

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Crypticin Dan Griffis on myöntänyt Star Trek Onlinen foorumeilla, että pelin nykyinen PvP-tilanne on aivan surkea. Pelaajienvälisiin taisteluihin uhratut tunnit ovat olleet jyrkässä laskussa, ja Crypticillä aiotaan ryhtyä toimenpiteisiin tilanteen korjaamiseksi.

Tilanne kuitenkin aiotaan nimenomaan korjata, vaikka vaihtoehtona olisikin poistaa koko ominaisuus pelistä. Griffinin mukaan PvP:n alennustila on suoraa seurausta siihen osoitettujen resurssien puutteesta. Tällä hetkellä hän itse on näiden resurssien summa, mutta hän aikoo kääntää nykyisen aallonpohjan voitoksi, ja tehdä pelaajienvälisestä kähinästä jotain joka vetoaa suurempaan osaan Star Trek Onlinen pelaajista. Aika näyttää kuinka tässä käy.

Star Trek Online

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
Star Trek OnlineScore

Star Trek Online

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Alkuperäismateriaalille uskollinen MMO sisältää runsaasti Star Trek -fiilistä ja kuorruttaa sen näppärällä toteutuksella ja tyylikkäällä avaruustaistelulla.

0
GR Livessä tänään Star Trek Online

GR Livessä tänään Star Trek Online

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Viime vuonna Star Trek Online julkaistiin PS4:lle ja Xbox Onelle eli yli kuusi vuotta PC-julkaisunsa jälkeen. On siis aika palata MMORPG:n pariin GR Livessä. Liity...Ladataan seuraavaa sisältöä