Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset

Steven Seagal saattaa joutua pakotteiden kohteeksi Venäjän fanittamisen vuoksi

Draama tiivistyy.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Silloin joskus 1980-luvun lopulla ja 1990-luvun alussa Steven Seagalilla oli ura nousussa Hollywoodissa toimintaelokuvien tähtenä. Sittemmin aika ei ole kohdellut häntä kovinkaan hyvin. Nykyisin hän on tullut tunnetuksi varsinkin Venäjän ja Vladimir Putinin ystävänä puhumattakaan Valko-Venäjästä ja sen diktaattorista Alexander Lukashenkosta. Tällaisten tahojen PR-miehenä oleminen on tietenkin varsin ikävä juttu ottaen huomioon Venäjän aloittaman ja Valko-Venäjän tukeman tuhoamissodan Ukrainassa.

Moinen on johtanut aloitteisiin, joissa vaaditaan pakotteita Steven Seagalille. Ruotsalainen kansanedustaja Gustav Göthberg on yksi allekirjoittaneista, jotka vaativat pakotteita Seagalille. Samalla mainitaan monia muitakin venäläisiä poliitikkoja unohtamatta Putinin huhuttua kummityttöä Ksenia Sobchakia.

Saapa nähdä, tapahtuuko tässä mitään.

Steven Seagal saattaa joutua pakotteiden kohteeksi Venäjän fanittamisen vuoksi


Ladataan seuraavaa sisältöä