Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo 5: Guardians

Steven Spielbergin Halo-sarjan kuvaukset käyntiin syksyllä?

Hyviä uutisia Showtimelta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jo viimeisen neljän vuoden ajan on uumoiltu Halon TV-sarjasta. Kyseessähän on Microsoftin omistama yksinoikeussarja, jonka hoidosta vastaa tällä hetkellä 343 Industries. Halo-sarjaa televisioon puuhaava tuottaja Showtime on nyt kertonut kiinnostavia uutisia.

Production Weeklyn mukaan Oscar-voittaja Steven Spielberg on mukana projektissa, ja kuvauksien on määrä alkaa tämän vuoden syksyllä. Tuottajien ohella mukana ovat ainakin Amblin Televisionin Justin Falvey, Darryl Frank ja Alex Maggioni.

Showtimen ison pampun Gary Levinen mukaan Halon tuleva minisarja ei ole kiinnostava ainoastaan sarjan faneja, vaan vetoaa myös laajempaan yleisöön. Tulossa on edelleen ihmisten näyttelemä sarja eli siis niin sanottua live action -menoa. Levine kertoi asiasta TV Guidelle.

Sarjan teko alkanee syksyllä sen vuoksi, että toistaiseksi Steven Spielberg on vielä kiinni Ready Player One -projektissaan. Kyseinen elokuva perustuu Ernest Clinen romaaniin, ja saa ensi-iltansa Suomessa 30. maaliskuuta.

Halo 5: Guardians

Kiitokset Pursue Newsille.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Xboxin peli-ikoni Master Chief on jälleen täällä. Nostaako Halo 5: Guardians pitkäaikaisen sarjan suunnan jälleen nousuun?

0
Envy tekee paluun Haloon

Envy tekee paluun Haloon

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

E-urheiluorganisaatio Envy on ilmoittanut palaavansa kilpailulliseen Haloon. Samalla kerrottiin neljä aktiivista pelaajaa. - Bradley "aPG" Laws - Justin...

0
TOX Gaming voitti HCS-finaalit

TOX Gaming voitti HCS-finaalit

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

The Halo Championship Series (HCS) -finaalit käytiin viime viikonloppuna, ja voittajaksi päätyi TOX Gaming. Finaalissa kaatui Team Reciprocity. Yllättävää oli se, että...Ladataan seuraavaa sisältöä