Suomi
Gamereactor
uutiset
Suicide Squad: Kill the Justice League

Suicide Squad: Kill the Justice League -pelin PC-vaatimukset paljastettiin

Tässä on pieni ero minimitason ja suositeltujen teknisten tietojen välillä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Eilen Suicide Squad: Kill the Justice League esitteli lisää tarinaansa ja pelattavuuttaan. Tilanne saattaa tämän myötä näyttää hieman paremmalta Rocksteadyn live-yhteistyöpelin osalta, mutta fanit ovat edelleen epävarmoja.

Pian voit kuitenkin pelata peliä itse. Helmikuussa 2024 julkaistavan nimikkeen PC-vaatimukset on paljastettu pelin Steam-kauppasivulla. Minimiasetuksiin et tarvitse tehopakkausta, mutta tarvitset silti melko tuoreen laitteiston. Prosessoriksi tarvitaan Intel i5 8400 tai AMD Ryzen 5 1600, ja GPU-paikassa pitäisi olla Nvidia GTX 1070 tai Radeon Vega 56.

Riippumatta siitä, millä asetuksilla haluat pelata peliä, tarvitset 16 Gt RAM-muistia ja 65 Gt vapaata tallennustilaa. On mielenkiintoista, että peli ei ilmoita tarvitsetko SSD:tä vai et, mutta kuten tavallista, suosittelemme, että hankit sellaisen parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Suositeltujen asetusten kohdalla näemme merkittävämpiä loikkia, sillä tarvitset Intel i7-10700K:n tai AMD Ryzen 7 5800 X3D:n. GPU-osastolla suosituksena on Nvidia RTX 2080 tai AMD Radeon RX 6800-XT. Nämä eivät ole uusimpia näytönohjainkortteja tai prosessoreita, mutta ne ovat silti melko raskaita vaatimusten osalta. Mikäli omistat muutaman viimeisen vuoden aikana hankitun uuden PC:n, sinun pitäisi pärjätä oikein hyvin.

Onko tietokoneesi valmis Suicide Squad: Kill the Justice League -peliin?

Suicide Squad: Kill the Justice League

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä