Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Suikoden I & II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification Wars

Suikoden ja Suikoden II remasteroidaan vuonna 2023

Konami on vauhdissa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Elokuussa Konami paljasti, että Tokyo Game Show'n humussa tulee olemaan uutisia rakastetusta pelisarjasta. Pelaava kansa henkäisi, että olisiko se Castlevania tai Metal Gear Solid? No ei ollut.

Suikoden ja Suikoden II saavat remasteroidun version alustoille PC, Playstation 4, Xbox One ja Nintendo Switch jossain vaiheessa vuotta 2023. Kokoelman nimi on todellakin helppo muistaa, sillä se on Suikoden I & II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification Wars.

Konamin mukaan animaatioita ja taustakuvia on tuunattu, uusia äänitehosteita äänitetty, vanhoja ääniä kirkastettu ja mukana on automaattinen tallennus. Lisäksi käännökset on tarkistettu (ja se on hienoa se).

Katso traileri alta täällä Gamereactorissa.

HQ
Suikoden I & II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification Wars
Suikoden I & II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification WarsSuikoden I & II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification WarsSuikoden I & II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification Wars

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä