Suomi
Gamereactor
uutiset
Mortal Kombat X

Tältä näyttävät Mortal Kombat kaikki Fatality-lopetukset koskaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Oletko koskaan toivonut, että voisit katso kolme tuntia (!) putkeen yhteensovitettuna kaikki Fatality-lopetusliikkeet koko Mortal Kombat -sarjan 24-vuotiselta taipaleelta. Eipä tarvitse etsiä enää, sillä Youtubettaja Deathmule on tämän hurjan verisen videokavalkaadin sinulle valmistanut. Tässä on varmasti kyseessä yksi oudoimpia pelivideoita, joita on tullut toimituksessa vastaan.

Videon voi katsoa tästä linkistä, mutta varoituksen sana: sitä ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille tai heikkohermoisille!

Mortal Kombat X

"What's up everybody! In this video I will show you every Mortal Kombat Fatality and stage Fatality/Death Traps for all main titles ever released. There are no Fatality repeats with any of the titles. I use the highest quality version of each game!", kommentoi videotaan Deathmule Youtubessa.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Mortal Kombat XLScore

Mortal Kombat XL

ARVIO. Kirjoittaja Joni Eriksson

Ekstrasuurikokoinen Mortal Kombat tarjoaa lisärit ja pääpelin yhdessä paketissa - ei muuta.

8
Mortal Kombat XScore

Mortal Kombat X

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Mortal Kombat X on sarjan ehdotonta parhaimmistoa tarjoten helposti lähestyttävän mutta monipuolisen taistelusysteemin ja tuhottomasti tekemistä.

0
Mortal Kombat X on myynyt yli 11 miljoonaa

Mortal Kombat X on myynyt yli 11 miljoonaa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Mortal Kombatin isä Ed Boon on kertonut Game Informerille, että vuonna 2015 julkaistu Mortal Kombat X on myynyt yli 11 miljoonaa kappaletta, joka on sarjan ennätys tähän...Ladataan seuraavaa sisältöä