Suomi
Gamereactor
uutiset
Wolfenstein: The New Order

Tekniset ongelmat uuden Wolfensteinin kiusana

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

PC Gamer raportoi, että uunituore Wolfenstein: The New Order kärsii selittämättömistä suorituskykyongelmista joillain tietokoneilla. Huonolla tuurilla peli saattaa kipata nurin tai painaa kovankin pelimyllyn polvilleen, mutta hyvä uutinen on, että ongelmia voidaan lääkitä AMD:n ja Nvidian ajureita päivittämällä.

Nykyiset ajuriohjelmistot eivät tosin ole oikea lääke ongelmaan. PC Gamerin mukaan AMD:ltä tarvitaan uusin ajuri ilman uusinta Catalyst-ohjelmistoa, ja Nvidialta kannattaa ladata 337.50 beta -ajuri virallisen WHQL-ajurin sijaan. Virheetöntä toimivuutta ei silti ehkä saavuteta ennen kuin peliä korjataan ja/tai näytönohjainvalmistajat julkaisevat erityisesti Wolfille optimoidut ajurit.

Kokoonpanosta riippumatta pelissä on myös odotettavissa jonkin verran tekstuurien välkkymistä, mikä on tuttu ongelma samaa id Tech -moottoria käyttäneestä Ragesta.

Gamereactor on tahkonnut pelistä PS4-versiota, jonka arvio ilmestyy piakkoin. PS4:llä on tavattu tekstuurien hidasta latautumista ja yksi tallennuksen korruptoituminen (ennen loppupomoa, tietty), mutta ei selviä ruudunpäivitysongelmia.

Uutisen tietoja päivitetty uusien tietojen mukaan.

Wolfenstein: The New Order

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Huhu: uusi Wolfenstein tulossa?

Huhu: uusi Wolfenstein tulossa?

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Bethesdan E3-esityksen alkajaisiksi ruudulla pyöri pienen hetken vanhanaikainen DOS-kuva. Internet ei missaa mitään, kuten Twitterissä kävi. Tarkkasilmäinen kundi...Ladataan seuraavaa sisältöä