Suomi
Gamereactor
uutiset
The Beatles: Rock Band

The Beatles -paketti kasassa

Peli kiva, Collector's Edition kivempi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rock Bandin menestyksen innoittamana tekijät ovat julkistaneet The Beatles: Rock Bandin jo jokin aika sitten. Ei niin yllättävästi peli tulee käsittelemään maailman kuuluisimpiin kuuluvan bändin urakehitystä ja tähtihetkiä näiden ikimuistoisimpien kappaleiden välityksellä. Jotta eläytymisen fiilis brittipopin uraauurtajiin olisi konkreettisempi, Collector's Editionin myötä tulee asiallinen paketti aiheeseen sopivaa sälää.
Setistä löytyy niin Höfnerin bassokitara, Ringo Starrin suosima Ludwig-rumpusetti helmiäiskoristein ja metallisella polkimella, sekä mikrofoni telineineen. Huhuja kuuluu myös "erityisestä lisäsisällöstä", mutta siitä ei hiiskuta sen enempää.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

The Beatles: Rock BandScore

The Beatles: Rock Band

ARVIO. Kirjoittaja Jukka Moilanen

Mikäli hauskanpito ja hyvä musiikki eivät mielestäsi sulje toisiaan pois, The Beatles: Rock Band on kuin mannaa taivaasta.

The Beatles jättää Rock Bandin taakseen

The Beatles jättää Rock Bandin taakseen

UUTINEN. Kirjoittaja Leevi Rantala

Harmonixin lisenssi The Beatlesien musiikkeihin Rock Band -pelissä päättyy, eivätkä he aio uusia sopimustaan. Asiasta kerrotaan yhtiön kotisivulla. Biisit poistuvat 5....

Kuvaspesiaali: Beatles-soittimet

Kuvaspesiaali: Beatles-soittimet

UUTINEN. Kirjoittaja Susi Vaasjoki

The Beatles: Rock Bandin soittimien on luvattu jäljittelevän bändin käytössä ollutta kalustoa niin aidosti kuin mahdollista. GR tutki väitteet ja kuvasi soittimet myös lukijoiden arvioitavaksi.Ladataan seuraavaa sisältöä